.

.

Свеж
SABAJ A8 Високо-Res Моќност Засилувач, со Користење на Модулот ICEpower-125ASX2, Излезна Моќност 500W, Интегрира Аудио-Специфични Префрлување Напојување, Ниско-Нарушување на Висо

SABAJ A8 Високо-Res Моќност Засилувач, со Користење на Модулот ICEpower-125ASX2, Излезна Моќност 500W, Интегрира Аудио-Специфични

DEN 4559.76

Стока
In stock

Најдобрите понуди во категоријата