.

.

Свеж
за Thunderbolt 3 Кабел 40Gbps 4ft, Dbilida Најлон Плетенка USB C за да го USB-C Кабел со 100W PD, 20V 5A Полнење/Единствен 5K@60Hz Следи Компатибилен со eGpu, Тип-C MacBooks, Приклучните, Центар, SSD и Пове

за Thunderbolt 3 Кабел 40Gbps 4ft, Dbilida Најлон Плетенка USB C за да го USB-C Кабел со 100W PD, 20V 5A Полнење/Единствен 5K@60Hz

DEN 839.76

Стока
In stock

Најдобрите понуди во категоријата