.

.

Свеж
Носорог Пиво (0-32% Brix & 1.000-1.130 Специфична Тежина) Рефрактометар за Homebrew и Автоматска Температурна Компензација, го Заменува Homebrew Hydrometer | Тефлон | Вино Овошен Сок Тест

Носорог Пиво (0-32% Brix & 1.000-1.130 Специфична Тежина) Рефрактометар за Homebrew и Автоматска Температурна Компензација, го Заменува

DEN 1929.60

Стока
In stock

Најдобрите понуди во категоријата