.

.

Свеж
Recombinant Ешерија коли O7:K1 2-isopropylmalate synthase (leuA) (Recombinant Протеини)

Recombinant Ешерија коли O7:K1 2-isopropylmalate synthase (leuA) (Recombinant Протеини)

DEN 2100.00

Стока
In stock

Најдобрите понуди во категоријата