.

.

Свеж
Gimax 1M PTFE/Тефлон Бела Цевка ID 3ММ/OD 4MM за 3ММ потрошен материјал 3D Печатач Делови 34 - (Големина: 3x4)

Gimax 1M PTFE/Тефлон Бела Цевка ID 3ММ/OD 4MM за 3ММ потрошен материјал 3D Печатач Делови 34 - (Големина: 3x4)

DEN 1855.20

Стока
In stock

Најдобрите понуди во категоријата