.

.

Свеж
3D Печатач со Вжарено 1kg, ПА Најлон со Вжарено 1.75 mm, Димензионални Точност +/- 0.03 мм, Одговара Најмногу FDM Печатач,Бела

3D Печатач со Вжарено 1kg, ПА Најлон со Вжарено 1.75 mm, Димензионални Точност +/- 0.03 мм, Одговара Најмногу FDM Печатач,Бела

DEN 503.76

Стока
In stock

Најдобрите понуди во категоријата