.

.

Свеж
Siemens 14IP32BA81 Тешки Моторни Стартер, Амбиентот Компензира Bimetal Преоптоварување, Прирачник/Автоматско Ресетирање, Отворен Тип, NEMA 1 Општа Цел Комплет, 3 Фаза, 3 Пол, 3-12 Пол

Siemens 14IP32BA81 Тешки Моторни Стартер, Амбиентот Компензира Bimetal Преоптоварување, Прирачник/Автоматско Ресетирање, Отворен

DEN 1999.20

Стока
In stock

Најдобрите понуди во категоријата