.

.

Свеж
Fein JME Holemaker III Издржливост Магнетна База Ударна Моќ Алатка со 2 Максимална Длабочина на Дупчење - 3/4 Директно месо тело, 1,100 W, 590 RPM - 72705961090

Fein JME Holemaker III Издржливост Магнетна База Ударна Моќ Алатка со 2 Максимална Длабочина на Дупчење - 3/4 Директно месо тело,

DEN 20376.00

Стока
In stock

Најдобрите понуди во категоријата