.

.

Свеж
Pla Метал со Вжарено 1.75 mm, 3D Принтер со Вжарено, Црвена Бакар Материјал, 1kg Гајтанот, 30% Црвено Бакар + 70% Pla

Pla Метал со Вжарено 1.75 mm, 3D Принтер со Вжарено, Црвена Бакар Материјал, 1kg Гајтанот, 30% Црвено Бакар + 70% Pla

DEN 575.76

Стока
In stock

Најдобрите понуди во категоријата