.

.

Свеж
Corning Pyrex Borosilicate Стакло Хирш Инка со Среден Порозност Fritted Пршлен, Дијаметар 30мм

Corning Pyrex Borosilicate Стакло Хирш Инка со Среден Порозност Fritted Пршлен, Дијаметар 30мм

DEN 3180.48

Стока
In stock

Најдобрите понуди во категоријата