.

.

Свеж
Шатл Barebone XPC Тенок XH310RV Црна Intel S1151v2 2 x 16GB SO-DIMM DDR4-2666 1x HDMI 2.0 1x ДП 1x VGA

Шатл Barebone XPC Тенок XH310RV Црна Intel S1151v2 2 x 16GB SO-DIMM DDR4-2666 1x HDMI 2.0 1x ДП 1x VGA

DEN 7267.68

Стока
In stock

Најдобрите понуди во категоријата