.

.

Свеж
SHAXX LXIAOBO-G 142A 142.5 НА 143A Брзини Modulus 0.5 14 Заби 2mm (Тесни) OD 8мм 10pcs ПОМ Пластични Опрема Мотор Делови, Додатоци (Дупка со Дијаметар : 2.45 мм, Број на Заби : 14 Заби)

SHAXX LXIAOBO-G 142A 142.5 НА 143A Брзини Modulus 0.5 14 Заби 2mm (Тесни) OD 8мм 10pcs ПОМ Пластични Опрема Мотор Делови, Додатоци

DEN 2390.40

Стока
In stock

Најдобрите понуди во категоријата