.

.

Свеж
Бостон Опрема SH192-СТР Спирала Bevel Назабена Опрема, 2:1 Сооднос, 0.313 се Роди, 19 Теренот, 13 Заби, 35 Степен Спирала Агол, Челик со Случајот Прекалени Заби

Бостон Опрема SH192-СТР Спирала Bevel Назабена Опрема, 2:1 Сооднос, 0.313 се Роди, 19 Теренот, 13 Заби, 35 Степен Спирала Агол, Челик

DEN 1066.56

Стока
In stock

Најдобрите понуди во категоријата