.

.

Свеж
Palmetto 1359 Серија Прошири PTFE со Графит и Aramid Аглите Компресија Пакување Печат, Досадна Црна, 5/8 Плоштад, 10' Должина

Palmetto 1359 Серија Прошири PTFE со Графит и Aramid Аглите Компресија Пакување Печат, Досадна Црна, 5/8 Плоштад, 10' Должина

DEN 472.32

Стока
In stock

Најдобрите понуди во категоријата